середа, 13 лютого 2019 р.

Районний семінар–практикум вчителів початкових класів



12 лютого 2019 року на базі Вікнинської філії  КЗ «Хащуватський ліцей» відбувся районний  семінар–практикум вчителів початкових класів на тему: «Розвивальне середовище у початковій школі як чинник становлення успішної особистості у соціумі».
З вітальним словом гостинно зустріла освітян завідувач філії Криворучко Т.М., яка розповіла про свій педагогічний колектив та навчальний заклад.
Учасники семінару відвідали уроки математики та української мови в 2 класі на тему: «Властивості множення і ділення на 1. Ділення числа на рівне йому число» (вчитель Дмитренко О.А.) та у 4 класі на тему: «Займенник як частина мови. Роль займенників у тексті» (вчитель Байда Н.Г.).
Свій досвід роботи у творчій майстерні презентували присутнім вчителі початкових класів Гойда Т.М. (Червоненська філія КЗ «Хащуватський ліцей»), Байда Н.Г. (Вікнинська філія КЗ «Хащуватський ліцей»), Писанка О.І. (КЗ «Гайворонський ліцей №2»), Дмитренко О.А. (Вікнинська філія КЗ «Хащуватський ліцей»).
Під час методичного діалогу методист РМК  Рябокучма А.Д. виступила про проведення державної підсумкової атестації учнів четвертих класів в 2018-2019 н.р. .















 






Немає коментарів:

Дописати коментар