четвер, 14 лютого 2019 р.

Завершення роботи творчої групи вчителів початкових класів Гайворонського району з проблеми «Використання тренінгових технологій на уроках в початковій школі з метою підвищення ефективності освітнього процесу».




8 лютого 2019 року  на базі КЗ «Гайворонський ліцей №1» відбулося  заключне засідання членів районної творчої групи  вчителів початкових класів з проблеми: «Використання тренінгових технологій на уроках в початковій школі з метою підвищення ефективності освітнього процесу». 
Керівник групи Ліснічук Ганна Йосипівна  провела підсумкове заняття – тренінг та узагальнила  проведену роботу за п’ять років. Тренер презентувала результат роботи групи – посібник для вчителів початкових класів  «Від творчого пошуку до знахідок і досягнень». Посібник містить теоретичні та дидактичні матеріали щодо використання тренінгових технологій на уроках в початковій школі.  До участі у розробці  даного видання долучилися : Ліснічук Г.Й., вчитель початкових класів КЗ «Гайворонський ліцей №1»; Грицик Н.Г., вчитель початкових класів філії № 2 КЗ «Гайворонський ліцей №2»; Ліснічук Т.В., вчитель початкових класів Тополівської філії КЗ «Хащуватський ліцей»; Мараховська Н.В., вчитель початкових класів КЗ «Гайворонський ліцей №2»; Самар Т.В., вчитель початкових класів КЗ «Заваллівський ліцей – мистецька школа»; Рябокучма А.Д., методист з навчальних дисциплін районного методичного кабінету.














1 коментар:

  1. Щиро вдячна всім коліжанкам, методисту з навчальних дисциплін районного методичного кабінету Рябокучмі А.Д. за творчу співпрацю, педагогічний ентузіазм, підтримку моїх педагогічних надбань. Натхнення всім, творчої наснаги, оптимізму та невичерпної життєвої енергії на вашому життєвому шляху.

    ВідповістиВидалити