субота, 7 грудня 2019 р.

Районний семінар-практикум вчителів 3-х класів



6 грудня 2019 року на базі Сальківської філії КЗ «Заваллівський ліцей» проведено районний семінар-практикум вчителів 3-х класів  на тему: «Розвиток пізнавальної активності учнів початкової школи шляхом організації дослідницько-пошукової діяльності та інтеграції предметів».


Вчителі відвідали інтегрований урок у 3 класі з природознавства, математики, трудового навчання на тему: «Рослини – живі організми. Різноманітність рослин. Усне і письмове додавання двоцифрових чисел. Задачі на знаходження трьох чисел за їх сумою та сумами двох доданків» (Голімбієвська А.А., вчитель вищої кваліфікаційної категорії).








В творчій лабораторії Голімбієвська А.А. поділилася досвідом роботи використання прийомів  арт-терапії в освітньому процесі початкової школи.







Вчителька Солгутівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Рогова Н.Т. (вища кваліфікаційна категорія) презентувала досвід роботи з проблеми: «Впровадження рухливих ігор з інтелектуальним навантаженням для активізації пізнавальної діяльності молодших школярів».






Немає коментарів:

Дописати коментар